REZANJE BETONA DIJAMANTNOM SAJLOM

REZANJE BETONA ZA NEOGRANIČENU DEBLJINU REZANOG ELEMENTA

Rezanje betona dijamantnim sajlom jednostavna je i učinkovita metoda za rezanje velikih betonskih konstrukcija. Tehnika rezanja dijamantskom sajlom koristi se na mjestima gdje se ne primjenjuju konvencionalni strojevi za rezanje betona odnosno gdje tradicionalne rotacijske dijamantne pile za beton nisu primjenljive. Gotovo da nema ograničenja u pogledu dubine piljenja.

Kako dijamantska sajla ima odlične rezne performanse, ona je načinom je najjednostavniji i najučinkovitiji način za uklanjanje velikih betonskih konstrukcija. Rezanje dijamantnom sajlom nudi veću fleksibilnost u rezanju dužine i visine bloka.

SAJLA ZA DIJAMANTNO REZANJE BETONA SASTOJI SE IZ TRI GLAVNA DJELA

  • Čelični kabel različitog promjera ovisno o primjeni
  • Industrijske dijamantne perle
  •  Brisači, gumeni ili plastični

PRIMJENA I KARAKTERISTIKE REZANJA BETONA DIJAMANTNOM SAJLOM

PRIMJENA REZANJA BETONA DIJAMANTNOM SAJLOM

  • Kod rezanja debljine veće od 1000 mm
  • Kod rezanje većih kružnih otvora
  • Kad je pristup za rezanje klasičnim načinom onemogućen

REZANJE DIJAMANTNOM SAJLOM KARAKTERIZIRA

  • Visoka stabilnost tijekom rezanja
  • Niska razina buke i zagađenja.
  • Izvrsna točnost
  • Velika brzina rezanja

PRINCIP REZANJA DIJAMANTNOM SAJLOM

Rezanje betona dijamantnom sajlom izvodi se pomoću čelične sajle prekrivenog industrijskim dijamantnim perlicama. Rezati se može pod bilo kojime kutem ili kružno. Čelična sajla se provlači kroz prije izbušene rupe u betonskom zidu ili podu..

Dijamantna sajla se pokreće koloturom tako da svojom rotacijom provlači sajlu kroz veliku struktura u armiranom betonu ili kamenu. Princip je sličan kao kod žičare koja pomiče kabine uz pomoć čelične sajle.

Rezanje betona dijamantnom sajlom moguće je izvoditi i po vodom (betonske cijevi, betonski stupovi, betonski blokovi i sl.) s razlikom što je upravljački mehanizam odmah izvan površine vode.

ODLAGANJE GRAĐEVINSKOG OTPADA

Nakon izvedbe betonskih radova ostaje znatna količina građevinskog otpada kojeg nije dopušteno baciti bilo gdje. Politika o zbrinjavanju i upravljanju otpadom je definirana zakonom i posebnim propisom o odlaganju građevinskog otpada. U dogovoru s vama, naša će tvrtka nagomilani građevinski otpad u vašem objektu utovariti na kamion i odvesti na za to prikladno odlagalište.

PRAVILNIK O GOSPODARENJU GRAĐEVNIM OTPADOM

MINISTARSTVO ZAŠTITE OKOLIŠA, PROSTORNOG UREĐENJA I GRADITELJSTVA
Na temelju članka 104. stavka 1. točke 9., Zakona o otpadu (»Narodne novine«, broj 178/04 i 111/06), ministrica zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva, donosi PRAVILNIK ..

CJENIK RADOVA

Naša tvrtka je savršeno svjesna koliko je cijena važna za kupca, stoga jamčimo konkurentnu cijenu o odnosu na tržište.

Svakom projektu pristupamo profesionalno i uz punu predanost i u svakom slučaju nastojimo da cijena naše narudžbe uvijek bude niža od konkurencije.

Detaljnu procjenu usluge uz ponudu izvršenja obavljamo nakon što utvrdimo procjenu planiranog naloga. Naravno, procjena se uvijek obavlja besplatno. Cjenik na našim stranicama ne postavljamo zbog raznolikosti narudžbi.

SVAKAKO NAS KONTAKTIRAJTE ..