BRUŠENJE I FREZANJE BETONA

FREZANJE BETONA (GLODANJE BETONA)

Nudimo usluge iz područja glodanja i brušenja betona, koji su najučinkovitiji i najčešće korišteni način pripreme podloge. Ove tehnike su nezamjenjive pri radu na starim podlogama, bojama ili tankoslojnim smolama, itd.

Kada se radi o glodalicama, oni se ponavljaju kako bi se uklonili slabo obojeni premazi boje, kao i slabo izliveni beton. Radovi se izvode pomoću valjaonica ili kružnih glodalica. Tip se bira ovisno o vrsti podloge.

Poput noževa ple za rezanje betona ili rotirajućih zavržetaka na kruni za bušenje betona, freze za glodanje betona također imaju dijamantna nazubljenja kako bi što učinkovitije otkidala neravne slojeve neke betonske površine.

NAJČEŠĆE PRIMJENE KOD FREZANJA BETONA

  • Potpuno uklanjanje svih neravnina
  • Izjednačavanje betonskih površina (niveliranje)
  • Izvedba pada betonske površine zbog slijevanja kišnice od zida

BRUŠENJE BETONA

Brušenje betona je proces uklanjanja bilo koje neravnine s betonske površine ili nekih slojeva betona. Brušenje betonske površina izvodi se u svrhu uklanjanja svih podnih obloga poput epoksida, ljepila za tepih, boja, pa čak i samonivelirajućih spojeva. Brušenje se izvodi se tako da se kružni disk koji se nalazi ispod stroja rotira poput kosilice te ravnomjerno brusi površinu. Postupak brušenja započinje upotrebom dijamantnom brusilicom sa 16 granulata koja se progresivno povećava. Nakon brušenja betona dobro je poznato da se povećala čvrstoće i izdržljivost brušene površine.

PRIMJENE KOD BRUŠENJA UKLJUČUJU SLJEDEĆE

  • Kada želimo imati potpuno ravnu površinu
  • Ako treba ukloniti sve stare površinske premaze i stare podne površine, uključujući i staro ljepilo
  • Kada površina mora biti pripremljena za bojenje, poliranje i ponovno nanošenje boje ili zaštitnog sredstva

Brušenje betona omogućuje pretvaranje betonskih ploča u sjajne i čiste površine otporne na habanje. Ova tehnika ima izuzetan značaj kod obrade, odnosno obnove industrijskih i arhitektonskih podova čineći ih novim bez neravnina i nečistoća.

CJENIK RADOVA

Naša tvrtka je savršeno svjesna koliko je cijena važna za kupca, stoga jamčimo konkurentnu cijenu o odnosu na tržište.

Svakom projektu pristupamo profesionalno i uz punu predanost i u svakom slučaju nastojimo da cijena naše narudžbe uvijek bude niža od konkurencije.

Detaljnu procjenu usluge uz ponudu izvršenja obavljamo nakon što utvrdimo procjenu planiranog naloga. Naravno, procjena se uvijek obavlja besplatno. Cjenik na našim stranicama ne postavljamo zbog raznolikosti narudžbi.

SVAKAKO NAS KONTAKTIRAJTE ..

ODLAGANJE GRAĐEVINSKOG OTPADA

Nakon izvedbe betonskih radova ostaje znatna količina građevinskog otpada kojeg nije dopušteno baciti bilo gdje. Politika o zbrinjavanju i upravljanju otpadom je definirana zakonom i posebnim propisom o odlaganju građevinskog otpada. U dogovoru s vama, naša će tvrtka nagomilani građevinski otpad u vašem objektu utovariti na kamion i odvesti na za to prikladno odlagalište.

PRAVILNIK O GOSPODARENJU GRAĐEVNIM OTPADOM

MINISTARSTVO ZAŠTITE OKOLIŠA, PROSTORNOG UREĐENJA I GRADITELJSTVA
Na temelju članka 104. stavka 1. točke 9., Zakona o otpadu (»Narodne novine«, broj 178/04 i 111/06), ministrica zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva, donosi PRAVILNIK ..